Reiki symbolen

Klik hier voor de prijzen


Het Christus Licht:

Dit is een bijzonder krachtig symbool en staat voor het Licht van deze wereld, overwinnaar van de duisternis. Het symbool trekt alle negatieve energie uit het menselijke energiesysteem en transformeert deze “beladen” energie in Liefde en Licht, waardoor het natuurlijk evenwicht herstelt. Leg dit symbool maar eens op je hart chakra! In het genezingsproces transformeert het hart de Aardse energieën in spirituele energieën en omgekeerd. Het hart is het belangrijkste chakra tijdens de healing. Langs het grote verticale energiekanaal (ruggenmerg) waarin alle ‘wortels’ van de chakra’s uitmonden, worden de opgeslagen energieën via het hart  getransformeerd. Tevens is dit symbool een beschermer voor negatieve invloeden van buitenaf.

De Engel:

De engelen gebruiken dit symbool om de herstructurering van de menselijke cellen te bewerkstelligen. De mens bestaat uit triljoenen cellen. Deze cellen dragen allen energie om ons dagelijks functioneren mogelijk te maken. Door ziekte, negatieve gedachten, trauma’s, negatieve emoties, externe stoorzenders (elektrosmog) e.d. kan de cel belast worden. De energiedoorstroming loopt niet meer soepel. Middels dit symbool wordt de cel opnieuw gestructureerd en geheald, waardoor de energiehuishouding zich van nature weer kan herstellen.

Het Hart:

Tijdens een healing is het hart chakra van cruciaal belang. Langs het grote verticale energiekanaal (ruggenmerg / pranabuis) waarin alle ‘wortels’ van de chakra’s uitmonden, worden de opgeslagen energieën via het hart  getransformeerd. Zet dit symbool in tijdens vergevingssessies en voel hoe alles gelucht en opgelucht wordt. Dit symbool heeft een zeer grote verbindende kracht.

Zonar:

Dit symbool wordt in de Reiki ingezet voor het oplossen van karma en heeft hiermee een diepe werking met betrekking tot eerdere incarnaties. Het brengt diepe blokkades aan het licht en zaken waar we normaal gesproken in het dagelijks leven geen grip op krijgen. Karmische blokkades kunnen hun weerslag hebben op onze fysieke cellen, omdat de “oude informatie” eraan gekoppeld zit. Zet het symbool met integriteit en liefde in om jezelf en/of je medemens te helpen.

Het zwaard van aartsengel Michaël:

Dit zwaard vecht voor gerechtigheid en geeft de ‘gevoelige’ mens bescherming. Middels de lemniscaat gevormde handvat wordt al het onrecht geharmoniseerd. Tijdens een healing heel mooi in te zetten voor het doorsnijden van belastende banden en koorden. Het is een zeer krachtig symbool wat prima in te zetten is met andere symbolen. Angsten worden weggenomen en het geeft ons de moed om helemaal ons ZELF te worden en hetgeen te brengen (liefde) waarvoor wij ter aarde zijn gekomen.  Werk er uiterst liefdevol & integer mee.

 Klik hier voor te bestellen 

Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring       Disclaimer      Algemene voorwaarden      Login
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

 Tel: 06-45424896
 Email: info@ankh-nederland.nl