Piramide

Klik hier voor de prijzen

De grote piramide van Gizeh (Caïro – Egypte) blijft voor velen van ons tot de verbeelding spreken. Er gaat iets mystieks van uit en er schuilt veel meer kracht in deze piramide dan dat het alleen maar een graftombe voor farao’s zou zijn geweest. De piramides van Gizeh behoren tot één van de 7 wereldwonderen! Men vraagt zich heden ten dage nog steeds af hoe dit monument ruimschoots voor de geboorte van Christus met zoveel precisie gebouwd is. Een taak die nu nog steeds onmenselijk lijkt!

Leest men de diverse onderzoeken en experimenten die men gedaan heeft, dan blijkt al snel dat de grote piramide van Gizeh veel meer is dan een verzameling van stenen die uiterst netjes op elkaar gestapeld zijn. Zo komen er een tal van grootheden aan het ‘licht’ als de piramide nauwlettend bestudeert wordt, waaronder: Astronomie (precessie, zonnejaar), Wiskunde (Pi van Archimedes, de Gulden Snede en constante van Napier als basis van de natuurlijke logaritme), Natuurkunde (klank met daarin de Gulden Frequentie & de Schumann resonantie, omgekeerde elektrolyse van water voor het opwekken van energie), Scheikunde (redox reactie) en Geneeskunde (resonantietherapie) behoren tot de erfenis die ons is achtergelaten (bron: Willem Witteveen).

De Ankh is verbonden met de piramide. Plaats men een Ankh in de top van de piramide dan dient deze als ontvanger van Kosmische energieën die vervolgens gebundeld worden en afgegeven worden via de benen van de Ankh. Aldaar worden deze energieën verbonden met het aardmagnetisme.

De modelpiramide die een exacte verschaling dient te zijn van de grote piramide van Gizeh dient voor optimale werking met het grondvlak Noord-Zuid geplaatst te worden. Dit kan met een kompas en/of pendel bepaald worden.

Piramide-energie verhoogt de energetische waarde in je huis en brengt meer harmonie in een vertrek. Je gaat je sneller en dieper ontspannen en er heerst een open communicatiesfeer. Eveneens kunnen meerdere goed geplaatste piramides je huis beschermen tegen ‘electrosmog’. Ook kun je tal van zaken ‘opladen’ in de piramide. Bijvoorbeeld: edelstenen kunnen prima opgeladen worden in de piramide. Zaden die je van plan bent in het voorjaar te zaaien, eerst 24 uur in de piramide opladen voor optimale kiemkracht en een sterker en voedzamer gewas. Laad aluminiumfolie minimaal 24 uur op in de piramide en leg het uit over een gekneusde enkel, knie etc. je zult versteld staan van de werking ervan. Laad een glaasje mineraalwater op in de piramide en drink het, het vitaliseert je lichaam als geen ander. Plaats de piramide enkele malen per dag op botbreuken en je zult zien dat de breuk sneller heelt. Zo zijn er oneindig veel mogelijkheden te bedenken die gebaseerd zijn op de piramidekracht. Zie daartoe ook de boeken van Paul Liekens.

Zoals je kunt zien is de piramide een veelzijdig instrument. Ik maak verschillende maatvoeringen piramides, waarbij het mogelijk is een Ankh in de top van de piramide te plaatsen. Eveneens maak ik de grote piramide met een afgetopte top (net zoals de grote piramide van Gizeh heeft). Op deze top kan een edelsteen geplaatst worden (‘Benbensteen’) of de grote therapeuten Ankh in de top geplaatst worden voor extra energetische kracht in de piramide! Zie de foto’s voor een impressie.

Klik hier voor te bestellen 

Piramide kopen, de volgende opties zijn beschikbaar:
   
     
Kleine piramide (ca. 15 cm)  
Middelmaat piramide (ca. 20 cm)  
Middelmaat piramide met messing beplating in de top (ca. 20 cm)  
Grote piramide (ca. 25 cm)  
Grote piramide (afgetopt) (ca. 23 cm)  
     

 

Indien u graag een grotere piramide wilt, is maatwerk mogelijk. Informeer bij mij naar de mogelijkheden.

Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring       Disclaimer      Algemene voorwaarden      Login
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

 Tel: 06-45424896
 Email: info@ankh-nederland.nl