De Atlantische Ankh

Klik hier voor de prijzen

Deze Ankh is ter creatie gekomen op 11-12-2023 en vult daarmee de prachtige reeks aan van de: Hedendaagse Ankh, de oud Egyptische Ankh, de unieke Sleutel Ankh, de Hermetische Ankh (Kundalini Ankh) en de DNA-Ankh.

Deze Atlantische Ankh staat symbool voor haar schoonheid, puurheid, zachtheid, elegantie en vooral voor haar vrouwelijkheid. Door deze liefdevolle vormen, bezit ze een enorme transformatiekracht en diepgang. Deze Ankh kan zeer goed ingezet worden bij het heel maken van vrouwen die slachtoffer zijn geworden van grensoverschrijdend gedrag en zedenmisbruik.

Ter verduidelijking over de vorm: de lus van deze Ankh is weer langer geworden en vormt hiermee een nog ‘verfijndere antenne’ naar de Kosmos. Vanuit Atlantisch hadden wij een één op één relatie met “star nations” – “sterrenvolken”- van hoog begaafde, buitenaardse ‘goddelijke’ zielen die ons hielpen met het ascentieproces hier op Aarde. Dit contact konden / kunnen wij onderhouden middels deze Ankh. Het hoofd van deze Ankh is groter en de armen zijn korter. Dat resoneert met de uiterlijke verschijningsvormen van deze “sterren-volkeren”. De benen zijn elegant gebogen, waardoor de vrouwelijkheid en de schoonheid van deze Ankh benadrukt worden. Daarnaast zijn de benen nu op gelijk niveau gekomen.

Als je deze Ankh “aanslaat” sta je weer verstelt van de mooie zachte trilling & klank. Een trilling die maar blijft doorgaan………….dwars door alle lagen heen.

Deze Atlantische Ankh is alleen beschikbaar in de vrouwelijke buiging en als grote therapeuten Ankh (circa 23 cm).

Tot slot: Ik voel mezelf als Kosmische instrumentenmaker weer enorm dankbaar dat ik deze nieuwe afgestemde Atlantische Ankh heb mogen ontvangen / creëren, teneinde vele Lichtwerkers om me heen te mogen helpen bij hun eigen processen en tegelijkertijd in de liefdevolle healing naar hun medemensen toe.

Mijn dank is Licht !

Marcel

 Klik hier voor te bestellen 

Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring       Disclaimer      Algemene voorwaarden      Login
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

 Tel: 06-45424896
 Email: info@ankh-nederland.nl