Beste bezoeker,

Welkom op de website van Ankh Nederland en de Verborgen Vallei.


Mijn naam is Marcel Beunen en ik geef energetische therapie en mag daarbij vaak persoonlijke boodschappen doorgeven. Energetische therapie is gericht op het opheffen van energetische blokkades en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen dat elk mens van nature bezit.

Blokkades kunnen op verschillende niveaus voorkomen, waaronder: mentale, emotionele, fysieke en spirituele blokkades. Ik benader elk mens als een uniek wezen en als één totaal van Lichaam, Geest en Ziel. Alles hangt met elkaar samen en als er ergens onbalans ontstaat, zal dat uiteindelijk effecten gaan hebben op ons fysieke lichaam. Het lichaam is vaak heel geduldig en vormt het sluitstuk. Dat is vaak de reden dat als mensen zich echt gaan ontspannen (op vakantie gaan) ze juist ziek worden.

Elke cel in ons lichaam heeft een geheugen en onbalans in de vorm van onverwerkte emoties, traumatische gebeurtenissen, storende lijnen, e.d.. worden opgeslagen in onze cellen. Dit geeft een verminderde doorstroming van levensenergie. Daardoor kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam geremd worden.

We noemen dit ook wel een ‘energetische blokkade’ die ongemak en pijn kan veroorzaken. Middels de verschillende therapievormen die ik in onderlinge samenhang en met respect voor elkaar aanbiedt, wordt er gericht gewerkt aan het detecteren en opruimen van deze energetische blokkades. Hierdoor kan het natuurlijke evenwicht weer hersteld worden. Er ontstaat meer ruimte en het lichaam kan zich beter voeden met levensenergie. Je voelt je ‘lichter’ omdat je minder energetische ballast draagt! Diep kunnen ontspannen is daarbij zeer gewenst.

Ankh en Kosmische schijf behandelingen zijn voor mij een gedegen basis vanwaar ik vertrek. Tijdens de behandelingen zal ik veel met de Ankh en de Kosmische schijf in de weer zijn, omdat hiermee zeer veel verschillende zaken aangepakt kunnen worden. Ik zet datgene in wat nodig is en bespreek dit vooraf met jou. Zie ook de button therapie.

De energetische therapie die ik geef kan aanvullend naast andere reguliere en alternatieve therapieën worden toegepast.

Let wel! Bij ziekten of klachten is het raadzaam altijd eerst de dokter of de specialist te bezoeken! Stop niet met voorgeschreven medicatie van uw huisarts of specialist! De huisarts en/of specialist is hierin leidend en blijft hierin leidend.

Naast energetische therapie mag ik kosmische instrumenten maken zoals de Ankh, piramides en lemniscaten. Zie daartoe het keuzemenu van Ankh Nederland.

Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond en donderdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring        Disclaimer
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

Tel: 06-45424896
Email: info@ankh-nederland.nl