Ankh en de Kosmische schijf

Klik hier voor de prijzen

Het Egyptische woord Ankh betekent ‘leven’ of ‘levenskracht’. De Ankh staat dan ook synoniem voor; leven, licht en warmte. Van de Ankh gaat een enorme oerkracht uit, het staat symbool voor de mens. Het heeft een lus wat gelijk staat aan het hoofd, twee armen en twee benen en een verbonden hart.

De Ankh is een strikt persoonlijk instrument wat resoneert op de trilling van de persoon die ermee werkt. De Ankh is letterlijk je ‘Zielenmaatje’. De Ankh staat voor trilling en trilling is klank (Ankh = Klank, denk maar aan een stemvork). Het materiaal waarvan een Ankh gemaakt is, is in staat om  energieën goed te geleiden. Koper, messing of zelfs electrum zijn hiervoor geschikte materialen.   

Reeds in oude beschavingen (Atlantis en het oude Egypte) werd al veelvuldig gewerkt met de tweebenige Ankh. Alleen de tweebenige Ankh heeft een therapeutische werking. De éénbenige Ankh is een mooi sieraad of symbool, maar je kunt er niet energetisch mee werken. 

Met de Ankh wordt tweeledig gewerkt. Met de lus kan de mens energetisch gereinigd worden en trekt de Ankh belastende energieën en blokkades uit cellen, organen, lichaamsstelsels, chakra’s enz., precies dat waarvoor je hem opdracht geeft. 

Met de benen van de Ankh kan er gericht energie gestuurd worden op bijvoorbeeld organen die veel te laag staan in hun energetische waarde. De Ankh is dus een veelzijdig instrument. 

Niet alleen onze hersenen hebben een geheugen, ook onze cellen slaan continu informatie op. Ons lichaam herinnert ons telkens aan hetgeen we ooit ervaren hebben, waar we middenin zitten en hetgeen we nog niet bekwaam zijn. Zowel positieve als negatieve zaken worden opgeslagen. Indien we moeite hebben met het uiten van onze emoties, negatieve ervaringen hebben opgedaan en/of trauma’s hebben doorgemaakt wordt de cel belast met deze ‘negatieve energieën’. De cellen kunnen naar gevolg hiervan niet meer vrij werken en kunnen op termijn ziek worden. De Ankh-therapeut gaat het lichaam, geest en ziel energetisch reinigen. Waardoor de cellen ontdaan worden van deze belastende energieën. Energetische blokkades worden op deze manier weggehaald.

Het zusje van de Ankh is de Kosmische schijf. Met de Kosmische schijf werk je op ‘Zielenniveau’ en kan de beladenheid (Karma) vanuit eerdere levens verast worden. Familielijnen, traumatische ervaringen van toen, negatieve emoties, vloeken, kunnen vaak opgeruimd worden met de Kosmische schijf. Hierdoor kun je steeds meer gaan leven vanuit vrije wil en krijg je een liefdevoller en beter contact met diegene die je in essentie bent.    

De Ankh en de Kosmische schijven vormen een hoofdonderdeel bij de therapieën die ik aanbied. Simpelweg omdat je met de Ankh en de Kosmische schijven, ongekend veel resultaat kunt boeken.

Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond en donderdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring       Disclaimer      Algemene voorwaarden      Login
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

Tel: 06-45424896
Email: info@ankh-nederland.nl