De naam

Wat betekent de naam ‘Verborgen vallei’ voor mij?

Ik draag deze naam al meer dan 25 jaar met me mee, en nu deze transformatie in ons leven is gekomen wil ik deze naam toewijden aan mijn praktijk. Een praktijk die dienstbaar is aan de medemens.

De naam de ‘Verborgen Vallei’ staat symbool voor het gedeelte van de ijsberg dat zich onder het wateroppervlak bevindt. Immers de kracht van de ijsberg zit niet in het stukje dat je ziet, maar huist daar beneden! Zeg maar het onderbewustzijn, de innerlijke kracht, het potentieel dat elk mens bezit. In dit gedeelte gebeurd er veel meer dan we  denken. Het is een andere manier van afstemmen, een andere manier van kijken.

De ‘Verborgen Vallei’ staat voor mijzelf eveneens symbool voor het stukje Aardse natuur, waarin je helemaal jezelf mag zijn, zeg maar je ware authenticiteit ontdekt (‘Wie ben ik’, en ‘Wat kom ik hier doen?, Wat zou ik graag willen?). Het stukje natuur dat omringd is door bergen die bescherming bieden en die opgebouwd en doorstroomt worden door de vier Aardse elementen (aarde, water, vuur en lucht). In deze vallei heerst een begrijpende, ondersteunende en voedende energie. Geen oordelende wereld. Nee, enkel begrip en compassie om je ware IK te verkennen en te mogen ont-wikkelen (het afnemen van wikkels, zodat we steeds beter kunnen zien wie we in essentie zijn).

Ben jij op zoek naar je eigen ‘Verborgen Vallei’ en zou je antwoorden willen op jou thema’s en levensvragen? Ik kan je hierbij helpen en ondersteunen. Ben jij gevoelig en draag je zware lasten? en weet je niet waar die vandaan komen? Ik mag met jouw goedkeuring en wederzijds respect deze energetische en spirituele ballast in kaart brengen en transformeren naar een lichter bestaan. Waardoor jij steeds beter in staat bent om jouw eigen verborgen vallei te gaan voelen. Jouw kracht, jouw volle potentieel!

Leef je ‘Verborgen Vallei’

Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond en donderdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring        Disclaimer
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

Tel: 06-45424896
Email: info@ankh-nederland.nl